در حقیقت فیزیوتراپی به معنای اقدامی کاملا غیر تهاجمی برای درمان فیزیکی عضلات است . افرادی که دچار اختلالات اسکلتی ،عضلانی،عصبی ،درد های مفصلی ،بیماری های قلبی عروقی، تنفسی ومواردی از این قبیل هستند ،می توانند با انجام فیزیوتراپی و تکنیک های دستی در فیزیوتراپی ، عملکرد این قسمتهای بدن را بهبود ببخشند .
برای پاسخ به این سوال نمی توان تعرفه ای دقیق بیان کرد . قیمت هر جلسه فیزیوتراپی با توجه به وضعیت بیمار ،دستگاه هایی که استفاده می شود و نوع بيمه و… متغیر است . بهتر است برای اطلاع دقیق از هزینه فیزیوتراپی با فیزیوتراپیست خود مشورت کنید .
گاهی به دلیل درد بیش از اندازه بیمار ،ممکن است لازم باشد تا فرد ،متوالی و پشت سر هم جلسات فیزیوتراپی را انجام دهد . در صورتی که بیمار درد شدید نداشته باشد ،بیشتر جلسات فیزیوتراپی 3 روز در هفته تجویز می گردد . اگر فیزيوتراپى بدون وقفه انجام شود، بهترین نتیجه حاصل می گردد،گاهی دیده شده است که وقفه طولانی مدت بین جلسات فیزیوتراپی سبب بی تاثیر شدن کل دوره درمان می شود و البته باز هم بستگی به شرایط بیمار و نوع مشکل دارد که فواصل فیزیوتراپی را خود درمانگر تعیین میکند.
برای انجام فیزیوتراپی تجویز پزشک الزام نیست ،تنها در موارد خاص فیزیوتراپیست تشخیص می دهد که برای انجام فیزیوتراپی نامه پزشک متخصص نیاز می باشد.
و البته برای استفاده از بیمه اصلی و بیمه های تکمیلی نیاز به دستور پزشک میباشد.
فیزیوتراپیست یک ارزیابی فیزیکی انجام می دهد ،فیزیوتراپیست ممکن است منطقه مشکل را لمس کند تا بهترین راهکار درمانی را برای بیمار تجویز کند . همچنین بررسی محدوده حرکتی بیمار لازم است در طی معاینه فیزیکی انجام شود .
بله ،می توان به صورت همزمان با کمک فیزیوتراپی چند عضو را درمان کرد ،اما زمان جلسات فیزیوتراپی كمى طولانی تر ميگردد
درمان های دستی و استفاده از تکنیک های دست و تجويز تمرينات مخصوص در طی درمان اثری ماندگار و طولانی دارند بشرط انکه تمرینات اموزش داده شده ادامه پیدا کنند.
توجه داشته باشید که هر بیماری یا مشکل در بدن نیاز به توجه همیشگی دارند این مساله در مورد تمرین درمانی و فیزیوتراپی نیز صادق است.
تعداد جلسات مورد نیاز برای هر فرد متفاوت است و بسته به نوع آسیب و شدت درد این جلسات تعیین می شوند . در حالت طبیعی تعداد جلسات مورد نیاز برای هر فرد ده جلسه تنظیم می شود ،که این تعداد بسته به شرایط فرد می تواند تغییر کند .
فیزیوتراپی یکی از شاخه های درمانی در حوزه سلامت و پزشکی است که اهداف اصلی آن پیشگیری از بیماری ها، درمان، توانبخشی و بالابردن سطح سلامت و بهبود کیفیت زندگی افراد است.
در فیزیوتراپی از طریق عوامل فیزیکی و مکانیکی، مانورهای دستی، تکنیک های خاص و تمرینات ورزشی به درمان بیماری ها و اختلالات مختلف بدن به ویژه سیستم عصبی، عضلانی، اسکلتی پرداخته می شود.
چند نمونه از گرایش هایی که به فیزیوتراپی برمیگردد می توان به فیزیوتراپی در آسیب های ورزشی، فیزیوتراپی در بیماری های اعصاب، فیزیوتراپی در ضایعات ارتوپدی، فیزیوتراپی در سرطان، فیزیوتراپی در جراحی ها و…. اشاره کرد.
برای دریافت مشاوره از طریق اطلاعات موجود در همین صفحه با ما تماس حاصل فرمایید
با ضد عفونی کردن مرتب تمام کابین و تخت های فیزیوتراپی و دادن پک های لوازم شخصی و همچنین استفاده از ماسک و دستکش برای کلیه بیماران و پرسنل. و همچنین با توجه به شرایط سنی می توان فیزیوتراپی در منزل را هم انجام داد.